PRAVILA  NAGRADNOG NATJEČAJA

„Sakupljaj Pan Kraljevski čepove i otputuj na UEFA EURO 2016™!”

 

Tvrtka i sjedište organizatora

Organizator nagradnog natječaja je Carlsberg Croatia d.o.o., Danica 3, 48 000 Koprivnica, OIB: 09520995772, koji priređuje nagradni natječaj koji je ograničen na period od15. ožujka 2016. do 15. travnja 2016. na području županija Koprivničko-križevačka, Međimurska, Varaždinska i Bjelovarsko-bilogorska unutar Republike Hrvatske.

Naziv i vrijeme trajanja aktivnosti

Naziv nagradnog natječaja je „Sakupljaj Pan Kraljevski čepove i otputuj na UEFA EURO 2016™!”, a započinje 15. ožujka 2016. i traje do uključivo 15. travnja 2016. godine.

Mjesto održavanja aktivnosti

Aktivnost se organizira na teritoriju Republike Hrvatske u županijama: Koprivničko-križevačka, Međimurska, Varaždinska i Bjelovarsko-bilogorska.

Svrha aktivnosti

Svrha aktivnosti je promidžba proizvoda Carlsberg Croatia d.o.o., branda Pan.

Uvjeti sudjelovanja

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve, punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su zaposleni kao konobari/ce.

Način sudjelovanja

Da bi konobari mogli sudjelovati u nagradnom natječaju, trebaju popuniti posebno kreiranu Potvrdu o sudjelovanju u nagradnom natječaju koju im na zahtjev daje prodajni predstavnik Carlsberg Croatia. Potvrda se popunjava na način da se na jednu polovicu posebno kreiranog perforiranog obrasca unese sljedeće:

  • Ime i prezime konobara koji želi sudjelovati u nagradnom natječaju,
  • kontakt e-mail adresa konobara koji želi sudjelovati u nagradnom natječaju,
  • broj telefona/mobitela konobara koji želi sudjelovati u nagradnom natječaju,
  • potpis konobara/ice koji želi sudjelovati u nagradnom natječaju

Potvrdu o sudjelovanju potrebno je potvrditi potpisom konobara. Potvrdu preuzima prodajni predstavnik Carlsberg Croatia d.o.o. te istu potpisuje i pohranjuje do završetka nagradnog natječaja.

Drugi dio perforiranog letka potpisuje prodajni predstavnik Carlsberg Croatia d.o.o.  te predaje konobaru koji ju je dužan čuvati do kraja nagradnog natječaja.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi konobari/ce koji predaju Potvrdi o sudjelovanju prodajnom predstavniku Carlsberg Croatia d.o.o.

Zadatak nagradnog natječaja je da konobari prijavljeni na natječaj sakupe što više čepova proizvoda Pan Kraljevski, a za vrijeme trajanja aktivnosti.

Pan Kraljevski čepovi sakupljaju se u plastične vreće.

Nagradnim natječajem nagrađuju se 4 konobara koji sakupe najviše Pan Kraljevski čepova  u periodu trajanja natječaja „Sakupljaj Pan Kraljevski čepove i otputuj na UEFA EURO 2016™!“.

Minimalna količina koju pojedini konobar treba sakupiti da bi sudjelovao u nagrađivanju je 800 čepova.

Nagradni fond

Nagradnim natječajem nagrađuju se 4 konobara prijavljena na nagradni natječaj koji su sakupili najviše čepova:

 4 x Paket  aranžman za odlazak u Francusku na utakmicu UEFA EURO 2016TM  utakmicuHrvatska-Turska 12.6. koji uključuje ulaznicu za utakmicu, putovanje avionom (sharter prijevoz), prijevoz na i putno osiguranje:

 Pojedinačna vrijednost nagrade iznosi 5.400,00 kuna (s uključenim PDV-om).

 Kao dokaz o osvajanju nagrade svi nagrađeni dobit će informaciju i potvrdu od strane priređivača Carlsberg Croatia d.o.o. u roku od 10 dana od objave dobitnika na Pan web stranici.

 

Proglašenje pobjednika

Dobitnici u nagradnom natječaju bit će proglašeni dana 25. travnja 2016.

Preuzimanje nagrada

O načinu preuzimanja odnosno uručenja nagrada dobitnici će biti obaviješteni pismenim ili telefonskim putem, najkasnije u roku od 10 dana. Dobitnici prihvaćaju sva prava i obaveze koje zahtjeva Organizator kao i njegovi partneri te prihvaća pravila ponašanja donesena od strane UEFA-e.

Dobitnik nema pravo tražiti od Carlsberg Croatia d.o.o. ni njenih dobavljača zamjenu osvojene nagrade za drugu nagradu ili  protuvrijednost nagrade u novcu.

U slučaju da dobitnici nisu iz bilo kojeg razloga u mogućnosti osobno preuzeti nagradu, ista će od strane Organizatora biti predana trećoj osobi, koja na temelju specijalne punomoći ovjerene kod javnog bilježnika, preuzima nagradu u ime i za račun dobitnika.

Nagrada je prenosiva na drugu osobu, no dobitnik je dužan javiti pravovremeno organizatoru potrebne informacije o osobi koja će nagradu koristiti i potpisati izjavu sa tim podacima, a najkasnije do 17. svibnja 2016. godine. Jednom potpisana izjava se ne može mijenjati.

 

Prekid aktivnosti

 Aktivnost se može prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

Sudionici će o prekidu aktivnosti biti obaviješteni putem prodajnih predstavnika Carlsberg Croatia d.o.o. s kojima uobičajeno surađuju.

 

                U Koprivnici,  10. ožujka  2016.