PAN. Osvježava pogled na život od 1997.

Pan podržava dobru atmosferu i one koji će uvijek pronaći vremena da budu sa svojim prijateljima. Ne prihvaća nemoguće kao opciju i zna nagraditi one koji će učiniti sve za taj nezaboravni trenutak druženja uz rundu osvježavajućeg Pana. Jer gdje je Pan, tu je Družiona!

Upravo to su trenuci koji otvaraju drugu, svježiju perspektivu na stvari oko nas. Trenuci u kojima se pokrećemo i, s onim što posjedujemo, sami stvaramo nove, inspirativne priče koje ćemo pamtiti čitav život. Pan ne želi mijenjati ljude, ali će uvijek stati uz one koji na svijet gledaju na pozitivan način, jer samo pozitivnim stavom možemo doživjeti "velike" trenutke. Nazdravljamo svakom novom druženju, uživanju, osvježenju i dobro provedenom vremenu uz Pan pivo. 

Predanim radom u suradnji s pravim ljubiteljima piva, stvorili smo osvježenje za svaku priliku i širok asortiman brendova o čijoj kvaliteti svjedoče brojne osvojene nagrade i priznanja:

o znak Hrvatska kvaliteta koji HGK dodjeljuje proizvodima natprosječne kvalitete (Pan Lager i Pan BEZ).

2015. Zlatna medalja Monde Selection za Pan Lager koju dodjeljuje prestižni Međunarodni Institut za Izbore Kvalitete Monde Selection iz Bruxellesa

2015. Srebrna medalja Monde Selection za Zlatni Pan

2015. Srebrna medalja Monde Selection za Tamni Pan

2014. najveća nagrada Superior Taste Award (superiorni okus) za Pan Lager (3 zvjezdice)

2013. Srebrna medalja Monde Selection za Zlatni Pan

2013. Srebrna medalja Monde Selection za Tamni Pan

o 2012. Superior Taste Award (superiorni okus) za Zlatni Pan koju dodjeljuje uvaženi Institut za Okus i Kvalitetu

2012. Srebrna medalja Monde Selection za Zlatni Pan

2011. Zlatna medalja Monde Selection Award za Zlatni Pan

2010. Superior Taste Award za Zlatni Pan od strane Međunarodnog Instituta za Okus i Kvalitetu

 

Oduvijek smo bili uz one koje pomiču granice i donose osvježavajući pogled na život. Upravo zato ponosni smo dugogodišnji sponzori hokejaškog kluba Medveščak i uličnog festivala Špancirfest.