Dvije kune za zdjelice pune!

Pan pivo udružilo se s trgovačkim lancem Lidl kako bi pomoglo psima koji su napušteni – ali ne i nezbrinuti. Akcijom zato nastojimo skupiti što više hrane za pse u četiri skloništa u različitim dijelovima Hrvatske i pomoći volonterima da im lakše napune zdjelice.

Svakom kupnjom posebnog pakiranja Pan piva u Lidl trgovinama, izdvajaju se tako dvije kune za nabavu hrane za pse,

Akcija, naziva 2 kune za zdjelice pune, traje od 18. veljače do 10. ožujka ili do isteka zaliha, a prikupljenim sredstvima bit će nabavljena hrana za pse u četiri grada – Splitu, Osijeku, Varaždinu i Zagrebu. Kako prosječni pas pojede 15-ak kilograma hrane mjesečno, svatko tko ima životinju zna da se radi o značajnom trošku i da je hrana svakako jedno od najvažnijih pitanja kod brige o napuštenim psima.

Za dobro djelo dovoljno je pri kupovini na bilo kojem Lidl prodajnom mjestu u Hrvatskoj u košaricu ubaciti 4-pack limenki Pan lagera označenih slikom crnog psića.

Kome pomažemo?

U Splitu hranu ćemo donirati Zakladi za zaštitu životinja Split, koja brine o psima u skloništu Animalis Centrum. Više o njima možete saznati na linku Zaklada za zaštitu životinja.

U Osijeku hranu doniramo Udruzi Pobjede, koja brine o psima u Azilu Osijek, što sve rade  možete vidjeti na linku Udruga Pobjede.

U Zagrebu, odnosno Donjoj Bistri kraj Zagreba, hranu doniramo Udruzi Šapica o čijem radu možete saznati na linku Sapica.hr.

U Varaždinu, hrana za pse otići će psima o kojima skrbi Udruga Spas, o kojoj više možete saznati na linku Udruga Spas.