PAN. Osvježava pogled na život od 1997.


Pan podržava dobru atmosferu i one koji će uvijek pronaći vremena da budu sa svojim prijateljima. Ne prihvaća nemoguće kao opciju i zna nagraditi one koji će učiniti sve za taj nezaboravni trenutak druženja uz rundu osvježavajućeg Pana. Jer gdje je Pan, tu je Družiona!

Upravo to su trenuci koji otvaraju drugu, svježiju perspektivu na stvari oko nas. Trenuci u kojima se pokrećemo i, s onim što posjedujemo, sami stvaramo nove, inspirativne priče koje ćemo pamtiti čitav život. Pan ne želi mijenjati ljude, ali će uvijek stati uz one koji na svijet gledaju na pozitivan način, jer samo pozitivnim stavom možemo doživjeti "velike" trenutke. Nazdravljamo svakom novom druženju, uživanju, osvježenju i dobro provedenom vremenu uz Pan pivo.
Predanim radom u suradnji s pravim ljubiteljima piva, stvorili smo osvježenje za svaku priliku i širok asortiman brendova o čijoj kvaliteti svjedoče brojne osvojene nagrade i priznanja.

Oduvijek smo bili uz one koje pomiču granice i donose osvježavajući pogled na život. Upravo zato ponosni smo dugogodišnji sponzori uličnog festivala Špancirfest.