26. svibnja, u zagrebačkom baru BarBar je održan prvi live Pan kviz. Pobjedu i glavnu nagradu od 10.000 kn je odnijela ekipa Kluba Šibenčana. Prvi live Pan kviz ispunio je očekivanja, a borba za prvo mjesto bila je neizvjesna do samoga kraja. Timovi su u opuštenoj atmosferi dva sata odgovarali na pitanja, koja su bila raspoređena u šest različitih krugova specifične težine. Kako se kviz približavao kraju, atmosfera je bila sve napetija, ali istovremeno opuštena i pozitivna, a spontani pljesak i smijeh je u nekoliko navrata izazvalo zajedničko nazdravljanje Panu.

Nakon posljednjeg pitanja, natjecatelji su predali svoje ispunjene papire uz pljesak svih nazočnih i ocjenjivanje je moglo krenuti. Nestrpljivo se čekalo proglašenje pobjednika, a i finalna utakmica Lige prvaka je bila pred vratima stoga je napetost bila na vrhuncu. Nakon što su dva puta temeljito pregledani svi odgovori, krenulo je proglašenje pobjednika. Čitali su se bodovi svih sudionika, od zadnjeg prema prvome mjestu.  

Bodovna razlika između prva tri tima je bila jako mala. Treće mjesto je osvojio tim Zig Zag s ukupnih 67,5 bodova. 

Drugo mjesto je osvojio tim Lidlići, a skupili su ukupno 72 boda.

Nakon proglašenja drugog mjesta, bilo je više nego jasno tko je pobjednik i slavlje je moglo započeti. Četveročlana ekipa Kluba Šibenčana je prvo mjesto osvojila s ukupnih 72,5 bodova, što znači da su samo za pola boda bili bolji od drugoplasiranih Lidlića. Ovo je bio još jedan dokaz jake konkurencije i napetosti koja je vladala, a Lidlići su pokazali fair play i čestitali dobitnicima, iako su samo za pola boda izgubili vrijednu nagradu.

Drugi live Pan kviz će se održati 7. srpnja, a ako još niste, skinite Pan aplikaciju i zaigrajte Pan kviz koji vas može kvalificirati za drugi live Pan kviz i glavnu nagradu od 10.000 kn!

Sretno!