Igraj i osvajaj  - zabava u Pan aplikaciji se nastavlja!

 

Čini ti se da je nagradna igra završila u roku odmah? Ni mi ne volimo rastanke, zato mobitele u ruke – pripremili smo pregršt novosti za stare i nove korisnike!

 

1. Više ne ovisiš samo o sreći: s kodova prelazimo na bodove.

Za osvajanje novih Pan nagrada više nije potrebno prikupljati kodove s Pan pull-off čepova - osvojeni bodovi mijenjaju se za nagrade unutar aplikacije!  Bodove osvajate na tri načina:

  • Igranjem igara
  • Rješavanjem kvizova
  • Pozivanjem prijatelja u aplikaciju

U jednom danu možete odigrati bezbroj igara i kvizova, ali samo tri pokušaja dnevno nagrađuju se Pan bodovima.  Dnevno možeš pozvati jednog prijatelja u aplikaciju, a bodove preuzimaš nakon što se prijatelj ulogira koristeći tvoj kod. Već imaš Pan aplikaciju? Sve postojeće korisnike koji su sudjelovali u nagradnoj igri U roku odmah u aplikaciji čeka nagrada za vjernost: početnih 100 Pan bodova!

2. Da, čekaju te NOVE nagrade!

Od Pan ležaljke, preko powerbanka do toplih Pan hoodieja – skini ili updateaj svoju Pan aplikaciju i scrollaj kroz sve nagrade koje smo pripremili za tebe u eStoreu. Kada skupiš dovoljno bodova, možeš ih zamijeniti za nagradu koju odabereš pritiskom na gumb.      

3. Igraj BeerNinju & Pan Kviz

Presjeci svaku raspravu i dokaži da si najbrži prst u BeerNinja igrici.

Hmelj i krigle čekaju da ih presječeš prstom. Samo pazi na bombastična iznenađenja! Nakon razgibavanja prstiju, slijedi trening moždanih vijuga – kviz smo podijelili u popularne kategorije i jedva čekamo vidjeti kada ćeš postati igrač dana. 

4. Pozovi frenda u Pan App!

Ovo je jednostavno: proslijedi frendu pozivni kod i pun si k’o… recimo gajba prije tuluma. Za svaki proslijeđeni kod osvajaš po 100 bodova, a kako je umjerenost uvijek vrlina – u svakom danu možeš osvojiti bodove za maksimalno tri poziva.

5. Novosti u Appu:

Osim igara i kvizova, u aplikaciji te čekaju zanimljivi članci o brojnim temama, kao i novosti o tvom omiljenom pivu.

Dosta je bilo čitanja, preuzmi app: